Faktoja     º     Historiikkia     º     Gallery     º     Main


2 0 1 0   :   2 0 1 1   :   2 0 1 2   :   2 0 1 3   :   2 0 1 4Tammikuu
Sovittelua, mallailua ja lisää haasteiden asettamista :D Shimmilevyt taakse ja perän pudotus - check! Spacerit eteen ja camberin säätö - check! Nyt ei tarvitsisikaan enää kuin puhdistaa takakaaret siitä mäskistä mikä sinne upotettiin jokunen vuosi sitten (on muuten joku ollu tosi huolellinen ja tarkka ettei oo mihinkään tullu ainakaan liian vähää :D) ja näyttää vähän mankelia joka nurkalle. Se miten puskurit tässä lystissä antautuvat, onkin sitten oma seikkailunsa.. Jännityksellä odottamaan..


Helmikuu
Etukääkätin paikat mallia järeät (kts galleria).


Maaliskuu
Vanteet ja kaaret hakeneet paikkansa ja teippistäkään ei enää ole kuin muutama metri jäljellä (:
Vähän meni kaarien kanssa häsläämiseksi ja käytettiin se kirveskin jo kaivossa. Mutta lopulta perä saatiin asettumaan (ja pysymään paikoillaan) vaihtamalla sinne 12kg takajouset. Ei jousta enää, eikä raavi kaaret renkaisiin. Loputin teipit saatiin asennettua ennen kuun loppua.
Mission complished! (:


Huhtikuu
Onko auto tarpeeksi matala jos ohjaustehostimen hihna hipoo joustoissa vetariin? ..hihnakaupoille (:
Etupuskuri ja kuskin etulokari kolaroitu! Ratti vinossa, auto kampeaa vasemmalle ja rengas ottaa kaareen vasemmalle käännättäessä. Parkissa firman pihassa.. Onneksi yhteystiedot löytyivät pyyhkijän alta. Vastuullisia ihmisiä on vielä olemassa!


Toukokuu
Avopuolisolta yllätys - tummaksi lakatut ajovalot <3 Ja kannatti ne laittaakin, Kajaaninpoikain järjestämissä Backwood Cruisingeissa TOP 10 palkinto!
Eturenkaat jouduttiin käännättämään Kajaanissa, että päästiin kotiin. Muutama kipinäkin tuli molempiin suuntiin jaettua "hieman" epätasaisten teiden takia :D
Nyt sitten vakioalusta D2 tilalle, talviauton 14" peltivanteet kitkoilla alle pyörimään ja leimalle (: ..ja uusien eturenkaiden tilaus.
Ja leiman jälkeen D2 takaisin ja Lensot alle.


..jotain tapahtui.

Teipit alkoivat repsottaa hieman ennen kuin toukokuu oli edes alkanut, ja repsotus paheni vain. Teipparilta ei eletäkään että tahtoisi edes yrittää korjata jälkensä. Raivopäissäni revin teipit pois kesäkuun alussa. Katto jäi mustaksi.

Ajoin autolla töihin ja kotiin, hoidin välttämättömät liikkumiset. En käynyt tapahtumissa kun niin rankasti otti päähän. Ajoin vaan ja surin sitä kun auto ei ollutkaan enää mattavalkoinen. Pakotin itseni ottamaan joitain kuvia. Olisi alkanut jossain kohtaa kuitenkin harmittamaan, jos niitä ei olisi ollut.

Käytiin Hötsissä syyskuussa, harmaana.

Ja auto syyskuun lopussa talliin peitteen alle.


Uudella fiiliksellä sitten ensi vuonna..