Faktoja     º     Historiikkia     º     Gallery     º     Main


2 0 1 0   :   2 0 1 1   :   2 0 1 2   :   2 0 1 3   :   2 0 1 4Toukokuu
Ehti jaRmo ollakin muutaman päivän ilman dumppia. HTSII! <3 Panostettiin ajovaloihinkin ja tilalle vaihdettiin ei niin keltaiset polttimot.
Kypsyttyäni totaalisesti kumimattoihin, askartelin hätävararatkaisun pinkistä messumatosta. Pienestä tuli vähän ehkä gay, mutta toisaalta, äijä ei ole äijä jollei se edes vähän pukeudu pinkkiin (muka) :D
Uusi soitinkin tuli asennettua, kera Focalin erillissarjan.
Pistetiin tilaukseen tuninki-takavalot. Ei tulekaan tummapohjaisia ledejä, mutta kokeillaan kokonaan savunharmaalla linsillä olevia.


Kesäkuu
Uudet takavalot saapuivat (:
Ja samaan hönkään asennettiin ahtopainemittarikin. Kylläpä taas saa paljon kivaa (^^;)
Nyt on sitten subikin saatu. MAC Audion 12" tehdaskotelossa. Se kelvannee nyt siksi aikaa kunnes T.J-Stylingin pojat saavat taas askartelukipinän.
"Pieni ja hento ote Yariksesta kiinni Aivan sama tunne kuin koskettava tuuli Pieni ja hento ote - siinä kaikki", no ei ihan ollutkaan. Takalasinpyyhkimen poisto-operaatio ei ollutkaan mikään pala kakkua, vaan pultista irtosi kanta (ruostunut särki) ja lopulta jouduttiinkin laulattamaan rälläkkää. Auto selvisi hengissä, pyyhkijä pääsi roskiin ja nyt vielä kun saadaan korin väristä maalia, niin saadaan rein tilalle syntynyt luomikin vähän huomaamattomammaksi (:


Heinäkuu
TiitiltÄ matot <3 Mustat pinkeillä reunoilla ja kuskin matossa hieno kirjailu (^^;)
Myäs takakaaret saatiin mankeloitua, joten nyt kelpaa taas kuskailla ystäviä ilman verisiä kyyneleitä (:


Elokuu
Vaparille joutui askartelemaan pienen putken missä sisällä ritilää, jotta ilma ei pääse pyörimään niin paljoa. Vaparin kun laittoi suoraan kiinni niin reppana ei oikein tahtonut jaksaa käydä kunnolla, meno haluista puhumattakaan kun liikaa ilmaa virtasi moottoriin - tukehtuminen liikaan ilmaan. Nyt vielä jostain kunnon vapari niin alkaa imuäänetkin olemaan kohdillaan (:
Mopo karkasi oikein kunnolla, kun ensin Jone tummensi etuikkunat ja kohta oltiinkin jo Jokelassa teipparin luona vetämässä grafitin harmaata puolikiiltävää teippiä auton yli. Josko sitä nyt kohta malttaisi nauttia autosta sellaisena kuin se on..
Hattuhyllylle kiinnittyi MAC Audion erillissarja ja nyt on takapenkilläkin mukava matkustaa kun kuuluu jotain muuta kuin basson jumputusta (:


Lokakuu
Takakontin musta täppäkin saatiin vihdoin ja viimein väriinsä (:


Marraskuu
Isäntä hankki hetken mielijohteesta Toyotan lisävarustepolkinpinnat, kyllä kelpaa neppaila alumiinipolkimilla :D
Tusningtakavalot siirtyivät hyllyyn lepäämään, haetaan vähän vakiompaa näköä taas hetkeksi (:


Joulukuu
JaRmo pääsi Tiitin hellään huomaan.