Faktoja         Historiikkia         Gallery         Main


Historiikkia

2006     2007     2008     2009     2010Helmikuu 2010
Vihdoin ja viimein, reilun kuukauden odoituksen jälkeen kauan kaivatut tuuliohjaimet saapuivat. Nyt kelpaa amistella taas vähän lisää (^^;)


Maaliskuu 2010
G6-hypetystä, mustat kangasmatot punaisin reunoin, kuljettajan matossa G6-logo. Kelpaa ajella (:
Toyota-keulamerkki nenässä. Erään tietyn DX:n muistoa kunnioittaen. Ikävä kyllä keulamerkissä ei maalit pysyneet, joten se jouduttiin ottamaan pois uusinta maalausta odottamaan.
Innostuin selvittämään kuinka paljon omistamiani facelift G6:sia on Suomeen ajan saatossa tullut, kun jotkut sitä kovin harvinaiseksi uskaltavat väittää. Toyota Infoon soitto ja he ilmoittivat selvittävänsä asian ja ottavan yhteyttä. Muutaman tunnin kuluttua sainkin sähköpostia ja yllätys oli enemmän kuin positiivinen! 11/09-03/00 välisenä aikana autoja on rantautunut Suomeen VAIN 43kpl! Ja luulin kuitenkin kolme vuotta sitten ostaneeni _vain_ Corollan, enkä mitään harvinaisuutta (:
Spongebob kun sai lähtöpassit elämästäni, joutui konttiin kehittelemään uuden teeman.. Useamman tuskaisen viikon jälkeen sain idean ja palasin pallonaamojen maailmaan (^^;). Galleriasta löytyy kuva kunhan sen ehdin ottamaan (:


Huhtikuu 2010
Minkä menivät taas veroviranomaiset tekemään! Corolla saa varmastikin elämänsä parhaan joululahjan tänä vuonna <3 Kun se vain malttaa odottaa ja pysyä ehjänä (^^;)
Etuakkunatkin saatiin kalvoitettua, eikä nyt ole edes onneksi hätä saada ikkunoita auki kun on vielä sen verran vilpoisat kelit. Isot kiitokset työn suorittamisesta ja aikansa tuhlaamisesta kuuluu taas kenellepä muule kuin Jonelle.
Teeman mukaiset pallonaamatkin saatiin auton kylkiin ja Pieni onkin valmiina kesän rientoihin!
Ja ehti sitä avomies vielä juuri ennen huhtikuun viimeisiä sateita maalaamaan jarrusatulatkin. Pieni on nyt niin hienona että <3