Faktoja         Historiikkia         Gallery         Main


Historiikkia

2006     2007     2008     2009     2010Helmikuussa 2008
Keula maalattiin kiveniskujen suuren määrän takia.


Maaliskuussa 2008
Tätä hetkeä oltiinkin odoteltu jo jokunen kuukausi, Konin Sport Kit alustan laatikko sisältöineen siirrettiin eteisen lattialta autoon ja auto ajettiin Keimolaan jossa se laitettiin kiinni. -35mm tiputti perän, mutta keula jäi harmillisen korkeaksi. "KeuliiX sun traktori" oli ensimmäinen ajatus kun auton näki. Kesärenkaat vaihdettiin samalla reissulla ja pääsin liukastelemaan niillä kotiin, onneksi matkaa ei ollut kuin muutama hassu kilometri.
Keuliminen kypsytti sen verran että oli pakko jostain äkkiä saada toiset jouset eteen, onnekseni löysin Intraxin -40mm poistohinnalla. Muutaman viikon joutuisi odottelemaan että ne ehdittäisiin laittaa kiinni, mutta mieltä rauhoitti jo pelkkä tietokin niiden olevan odottamassa.


Huhtikuussa 2008
Intraxit kiinni eteen ja auto näytti olevan linjassaan.


Elokuussa 2008
Nettivaraosasta löytyi kauan haaveissa ollut look-a-like WRC-takaspoileri ja pakkohan se oli sieltä poistaa. Spoileri oli käytetty ja väärässä värissä, joten maalaarin juttusille. Siipeä odotellessa avomies innostui askartelemaan töittensä lomassa pienet kulmapalat takapuskuriin, nyt olisi sitten aivan pakko saada jostain ne G6R:n helmat.
Puoli vahingossa tuli tilattua uudet vanteetkin ensi kesälle. Alustavasti piti hankkia ne a) vasta keväällä ja b) 16", mutta kuinkas taas kävikään.


Syyskuussa 2008
Siipi saatiin väriin ja kiinnikin. Nyt jostain ne helmat niin kori alkaa olla kuosissa <3


Lokakuussa 2008
Alutecin 17" kesävanteet saivat lähtöpassit ja uusien vanteiden odottelu sai lisää puhtia. Pikkuinen lähti samaisena kuuna tutustumaa myös Rajameän ihmeelliseen elämään joutuessaan liisatuksi tutulle pariksi kuukaudeksi. Parempi se kuin että auto vain seisoi pihassa. Osaa arvostaa sitä sitten taas ihan uudella tavalla kun se kotiin saapuu.
Lähempänä kuun loppua tuli laitettua Fintoysin foorumille kysely, joskos joku omistaisi muotit G6R:n helmoista ja intoa lasikuidun kanssa pelleilyyn löytyisi.


Marraskuussa 2008
Alkoi talvivanteiden hiominen. Reilun 5cm huulella varustetut viisipuolaiset 15" vanteet jäi miehelle kiitokseksi huollon teosta. Musta keskus ja hieman heikossa hapessa ollut huuli saivat kokea enemmän ja vähemmän karhean hiekkapaperin kosketusken. Samoihin aikoihin tuli tieto, että kesäksi tilattujen vanteiden saapumisessa tulisi kestämään vielä muutama kuukausi.
G6R:n helmojen mallaus sai pienen tuulahduksen purjeisiinsa kun Fintoysin voimakaksikko Jone ja Pete alkoivat lämmitellä ajatusta.


Joulukuussa 2008
Saatiin vanteille valkoinen maali pintaan ja tuli siinä sitten ostettua uudet talvikumitkin. Samalla kertaa kun uudet vanteet vaihdettiin alle, jäi pienokainen kotiin nauttimaan äidin hellästä hoivasta.
Tilattujen kesävanteiden odottamiseen kyllästyttiin ja tilaus peruttiin. Samaan aikaan avomies hyödynsi sairaslomaansa ja kävi Kouvolasta poistamassa uuden sarjan 17" Barzettan Volante-vanteita. Kiiltoa ja huulta. Ja eikun toivomaan parasta että hyvältä näyttää.
Kesävanteiden pienehkö ET (35) sai asian omaisen jännittämään joskohan niitä alkaa ahdistamaan takalokareissa jos takapenkillekin eksyy kyytiläisiä. Soittoa kaverinkaverinkaimantutunsiskonpojansukulaiselle ja ammattitaidolla saatiinkin kaaret mankeloitua hieman tilavemmiksi.