Faktoja         Historiikkia         Gallery         Main


Historiikkia

2006     2007     2008     2009     2010Helmikuussa 2007
CMS:n C7 15" matalaprofiilirenkaalla ja naurettavan halvalla. Kuulosti hyvältä silloisten 14" G6 orkkisvanteiden rinnalle laitettuna. Ja kesäkelejä odottelemaan (:


Huhtikuussa 2007
Odotettiin kuin kuuta nousevaa päivää jona vaihtoauto-takuu päättyisi. Noh, eihän sitä maltettu loppuun asti odottaa vaan pistettiin Marteliuksen putkisto tilaukseen ja viikkoa ennen takuun loppumista laitettiin se kiinni. Voi sitä riemua kun auto alkoikin pitää pörisevämpää ääntä (^^;)


Toukokuussa 2007
Silmiin sattui mustapohjaiset Lexus-takavalot ja pakkohan ne oli pistää tilaukseen, vaikkei BlazeSpeed ollutkaan Fintoysin foorumilaisten mukaan mikään paras mahdollinen tilauspaikka. Hetken mielijohteesta tehty tilaus ei olisi jäänyt harmittamaan vaikkei valoja kuuluisikaan.


Kesäkuussa 2007
Juhannuksen kunniaksi päätettiin silloisen poikaystävän kanssa pistää Corollan puskuri ja maski uuteen uskoon. Normimuovit sai kyytiä kun oli pakko saada verkot tilalle. Samalla kertaa jouduin luopumaan etusumuvaloista, mutta se ei jäänyt harmittamaan.
Loppu kuusta saapui Suomeen jo yli kuukauden odotetut mustapohjaiset Lexus-valot, jotka eivät pitkään kiinni olleetkaan. Vaaleat saumat eivät lämmittäneet mieltä ja valot lähtivätkin kiertoon.


Heinäkuussa 2007
Mosaiikkitaidetta edustavat takalasien tummennukset revittiin pois ja lasit tummennettiin uudestaa yksi pala per ikkuna.


Syyskuussa 2007
Maskin reunat maalattiin korin väriin, kun mattamusta näytti niin mattamustalta. Poikaystävän Corolla sai uuden puskurin ja naisellisella viehkeydelläni (HAH) sain vikiteltyä etupuskurin kulmapalat omaan autooni. Nopea sprayays oikealla värillä ja palat kiinni. Jeij.


Lokakuussa 2007
Tuli bongattua Nettivaraosasta Alutecin Storm -vanteet, 17"x7" lähes uusilla kumeilla. Hetken mielijohteesta otettiinkin sitten Corollan nokka kohti Forssaa ja vanteita hakemaan. Eikä kauaakaan kun renkaat oli alla ja auto näyttikin vakioalustansa varustelemana pieneltä traktorilta vähän normaalia matalemmilla kumeilla :D


Joulukuussa 2007
Kun silloin joskus aikaisemmin samaisena vuonna veroviranomaiset olivat päättäneet veronpalautuksista, tuli myös päätös joululahjasta - itselleni.
Samana päivänä kun veronpalautukset rapsahti tilille, otettiin suuntaa Espoon Fixukseen, jonne viikkoa aikaisemmin olin tilannut Konin Sport Kit-alustan. Laatikko kannettiin eteiseen odottamaan maaliskuuta.
Loppukuusta alettiin ihmettelemään oikein kunnolla auton ravistamista sutiessa. Aluksi ravistelut menivät vain "pitoa-ei-pitoa"-piikkiin, mutta kun vaihteistoöljyjä otettiin ulos, tuli mukana turhan suuria määriä ja turhan suuren kokoisia metallipaloja. Ei auttanut muu kuin laatikko irti ja katsomaan tasauspyörästöä. Se ei ollut kiva yllätys. Neljästä hampaasta puuttui yli kolmasosa. Kun olisi ollut fiksu, olisi ostanut lukollisen "perän", mutta tuli sitten tilattua Belgiasta ihan vakio - lähempää kun ei saanut.